Bennebroekerweg 93b | 1435 CH Rijsenhout
0226724120

JM Totaalafdichtingen

jm Totaalafdichtingen BV

kozijnen zijn luchtdicht en waterdicht gemaakt door JM Totaalafdichtingen

Specialist in de bouw

“Wij doen wat we zeggen en staan voor wat we doen.”

Luchtdicht bouwen | Waterdicht bouwen | Beton injecteren 
Betonreparatie | Meer dan 15 jaar ervaring!

Directeur Joost van der Zon heeft veel ervaring met (grote) bouwprojecten, waar hij werkte als uitvoerder en betonreparateur. Hij kent de bouw en weet waar hij over praat. In 2012 startte hij (samen met Misja Bakker) JM Totaalafdichtingen BV, waarvan de dagelijkse leiding in zijn handen ligt.

Grote flexibiliteit

JM Totaalafdichtingen BV is expert in luchtdicht bouwen en verdiende al eerder zijn sporen in betonreparatie, waterdicht bouwen en betoninjectie. Joost is enthousiast over de flexibiliteit en prestaties van zijn (grotendeels) vaste medewerkers.

“Er heerst veel saamhorigheid en onze opdrachtgevers, meestal aannemers, kunnen op ons vertrouwen. De voortgang en planning worden altijd gehaald. Ook zijn we in staat om hele grote projecten aan te pakken. Op dit moment werken onze teams op 5 grote bouwprojecten.”

JM Totaalafdichtingen medewerker in de bouw

Loyale medewerkers

“We werken met een grote groep loyale medewerkers, die in vaste teams meegaan naar de projecten. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en dat merk je op de werkvloer.”

Expert in luchtdicht bouwen

Naast vakkennis over betonreparatie, betoninjectie en waterdicht bouwen, heeft luchtdicht bouwen een echte vlucht binnen het bedrijf genomen. Mede door de steeds strengere eisen voor luchtdoorlatendheid van nieuwbouw.

Toekomstbestendig bouwen

“JM Totaalafdichtingen BV ontwikkelde zich al tot expert in luchtdicht bouwen, nog voordat zo bouwen een vereiste was. Onze interesse heeft altijd gelegen in toekomstbestendig bouwen. Daardoor lopen wij voorop in de markt. Waar dit voor ons al jarenlang dagelijks werk is, zijn anderen pas net begonnen.”

Meer dan uitstekende service

“Het gebeurt eigenlijk nooit, maar mocht ons werk niet goed worden opgeleverd of er blijkt iets niet in orde te zijn, dan kunnen opdrachtgevers rekenen op uitstekende service. Wij doen wat we zeggen en staan voor wat we doen.”

materiaal waarmee je waterdicht kunt bouwen
Uw partner in de bouw

Zoekt u een betrouwbare partner in luchtdicht bouwen, waterdicht bouwen of betonreparaties? Die alles van A tot Z regelt? Wij doen dit voor u.