Bennebroekerweg 93b | 1435 CH Rijsenhout
0226724120

Projecten

Projecten

Een overzicht van onze recente lopende en afgeronde projecten. Doe inspiratie op en neem contact op voor meer informatie.

Stolwijk project Parel in de Polder

Stolwijk

‘Parel in de Polder’ is de uitbreiding van het kantoor van De Vries en Verburg in Stolwijk. JM Totaalafdichtingen is verantwoordelijk voor de waterafdichting van de kelderbak op dit project.

UPP living in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Er worden in Alphen aan den Rijn 127 huurappartementen gebouwd, waar comfort een belangrijke rol speelt. Voor aannemer Ouwehand Bouw gaat JM Totaalafdichtingen de water- en luchtafdichtingen verzorgen op dit mooie nieuwbouwproject Upp Living.

de Punt fase 3, luchtafdichting en waterafdichting wordt door JM Totaalafdichtingen verzorgd

Amsterdam

In Amsterdam gaan wij voor Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. bouwwerkzaamheden verrichten in de wijk Osdorp. Wij gaan op 162 woningen luchtafdichting en waterafdichting aanbrengen, betreffende project: De Punt fase 3.

project sluispolder west deelplan 5 in maassluis

Maassluis

Voor aannemer Waal gaat JM Totaalafdichtingen de luchtafdichtingen verzorgen op dit mooie nieuwbouwproject in Maassluis. Het betreft 65 appartementen, genaamd: Sluispolder West, deelplan 5.

Cruquius - SEIN

Cruquius

Voor Pellikaan Bouwbedrijf bv verzorgen wij de luchtafdichting op het project SEIN in Cruquius.

Den Haag

Voor aannemer Vries en Verburg gaat JM Totaalafdichtingen, in opdracht van JM Deurwaarder, de luchtafdichtingen verzorgen op dit mooie project; De Schaloen in Den Haag!

project De Catharina in zaandam

Zaandam

Voor Bot Bouw gaan wij de lucht- en waterafdichtingen verzorgen op het project De Catharina in Zaandam.

 

 

 luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen voor Noordwest Ziekenhuisgroep MedicomZes in Alkmaar

Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep gaat haar hoofdlocatie in Alkmaar in 3 fasen volledig vernieuwbouwen. In de nieuwbouw fase 1 bevindt zich de ‘acute as’ met de operatiekamers en verpleegafdelingen voor complexe zorg, het spoedplein met o.a. spoedeisende hulp en de intensive care. Onder het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage.
In opdracht van bouwkundig aannemer MedicomZes gaat JM Totaalafdichtingen de luchtafdichting verzorgen op dit mooie project.

Ekowood Bouw Amsterdam

Amsterdam

JM Totaalafdichtingen gaat voor Ekowood Bouw BV de luchtafdichtingen verzorgen d.m.v. het aanbrengen van sealcoating SP925 ILLbruck. Zo kunnen wij de luchtafdichtingen vanaf de binnenzijde verzorgen.
Doorslagzone in Nieuwegein

Doorslagzone - Nieuwegein

Voor opdrachtgever Koopmans Bouw gaat JM Totaalafdichtingen de luchtafdichtingen verzorgen op project Doorslagzone in Nieuwegein.

Terras aan de Schie in Schiedam

Terras aan de Schie - Schiedam

Voor Bolton Renovatie gaat JM Totaalafdichtingen de luchtafdichting verzorgen op het project Terras aan de Schie in Schiedam. Voor renovatie én nieuwbouw bent u bij JM Totaalafdichtingen aan het juiste adres!
Binck City Park in Den Haag

Binck City Park - Den Haag

Wederom een mooi project:

Binck City Park Den Haag voor VORM Holding.
Onder andere zijn onze werkzaamheden het luchtdicht maken op blok 3. 
Hugo-Oord - Heerhugowaard

Hugo Oord - Heerhugowaard

Wederom een mooie samenwerking;

voor Van Wijnen gaan wij op het project Hugo Oord in Heerhugowaard de zorgvilla’s en appartementen luchtdicht maken.

 

 

 

luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen in velserbroek aan nieuwbouwproject hofgeest

Hofgeest - Velserbroek

Voor Huib Bakker Bouw bouwen op het project Hofgeest in Velserbroek. Hofgeest Buiten is een ontwikkeling van Holleman Santpoort en HBB Groep.
Er worden in totaal 242 woningen gerealiseerd, bestaande uit 170 grondgebonden woningen. Variërend van rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen en 72 sociale huur-appartementen.

JM Totaalafdichtingen verzorgt hier de luchtafdichting aan de woningen.

project Jaagpad Alkmaar luchtafdichtingen verzorgen

Jaagpad - Alkmaar

Wij verzorgen de luchtafdichtingen voor de toekomstige appartementen op het project Jaagpad in Alkmaar, direct naast het Noordhollands Kanaal gelegen.
De opdrachtgever is Ouwehand Bouw Katwijk B.V. 

De Entree in Rijswijk

De Entree - Rijswijk

Voor Lithos Bouw gaan wij de luchtafdichting verzorgen op het nieuwbouwproject De Entree in Rijswijk. De Entree maakt deel uit van de duurzame woonwijk RijswijkBuiten, waar in dit project de wensen en ideeën zijn meegenomen van toekomstige bewoners.

T en O terrein te Bergen

Tuin- en Oostdorp Terrein - Bergen

Voor Bouwbedrijf Jac. De Nijs B.V. gaan wij op het Tuin- en Oostdorp Terrein in Bergen de luchtafdichting verzorgen.
Ook voor de kleinere projecten kunt u contact opnemen met JM Totaalafdichtingen!

Robijnhof blok 4-5 te Leiden

Robijnhof - Leiden

Project Robijnhof, blok 4-5, is een van de projecten voor Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV. JM Totaalafdichtingen is verantwoordelijk voor de luchtafdichting.

UvA REC-P in Amsterdam

Voor het project UvA REC-P in Amsterdam (een renovatie) heeft JM Totaalafdichtingen de lucht– en waterafdichting van de gevels verzorgd d.m.v. het aanbrengen van HBS200 van Liquid Rubber Europe. Wij brengen de HBS-200 aan met een spuittechniek.
Opdrachtgever: Dura Vermeer Renovatie Midden West BV.

Jacob Geelbuurt - Amsterdam

Jacob Geelbuurt - Amsterdam

JM Totaalafdichtingen heeft gewerkt aan het project Jacob Geelbuurt, in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV. Wij hebben voor deze nieuwbouw de luchtafdichtingen verzorgd. De woningen van dit project zijn gelegen in Amsterdam Stadsdeel Nieuw West.

Klein Leidsche Rijn F1G1 - Utrecht

De blowdoortesten zijn uitgevoerd op het project Klein Leidsche Rijn F1G1 in Utrecht. De appartementen voldoen voor de afbouw, al aan de gestelde normering.
Luchtafdichting is een teamprestatie. JM Totaalafdichtingen is trots om hier deel van uit te maken.

nieuwbouw amsterdam houthaven libau eiland sfeer boeghuis

Houthaven Eiland 6 - Amsterdam

Nieuwe wijk Houthaven, Eiland 6, in Amsterdam; een mix van 116 appartementen, waarbij de bebouwing nergens hoger wordt dan vier woonlagen. JM Totaalafdichtingen was verantwoordelijk voor het luchtdicht bouwen van deze woningen. Kortom, een mooi project!

Amsterdam - Bajeskwartier

Bajeskwartier - Amsterdam

JM Totaalafdichtingen heeft het luchtdicht bouwen uitgevoerd + waterdichte aansluitingen aangebracht d.m.v. zelfklevende EPDM aangebracht. Alles naar tevredenheid uitgevoerd op het project Bajeskwartier in Amsterdam.

Opdrachtgever: Heddes Bouw.

 

waterdicht bouwen met liquid rubber voor Vestibule Utrecht Leidsche Rijn is een van de projecten van JM Totaalafdichtingen

Vestibule - Utrecht Leidsche Rijn

Het project Vestibule, van opdrachtgever Heijmans, bestaat uit 48 koopwoningen, een mix van appartementen, stadswoningen en penthouses. Vestibule is een bijzonder vormgegeven, energieneutraal gebouw.

JM Totaalafdichtingen zal de gevelafdichtingen van dit appartementencomplex verzorgen. Dit complex heeft aan iedere appartement een standaard bloemenbak. Ook deze zullen we waterdicht maken met HBS-200-LIQUID rubber.

vogelvlucht Elements Haarlem een van de projecten waar JM Totaalafdichtingen aan gaat werken

Elements - Haarlem

Het voormalige Fluor-terrein in Haarlems Schalkwijk wordt herontwikkeld tot een groene, duurzame en gemengde stadsbuurt. Het bedrijf Dura Vermeer transformeert het oude hoofdkantoor van Fluor tot een appartementengebouw met moderne industriële lofts en werkruimten.

Eromheen komen nieuwbouwappartementen, gezinswoningen en horeca in een groen stadspark. Het project krijgt de naam Elements.

JM Totaalafdichtingen begint meteen in januari 2022 met het lucht en waterdicht afwerken van het eerste gebouw Amerika. In de loop van 2022 zullen er nog een aantal appartementencomplexen volgen.Wageningen - Costerweg is een van de projecten van JM Totaalafdichtingen

Costerweg - Wageningen

Ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Midden West heeft in nauwe samenwerking met Studentenhuisvester Idealis het plan Costerweg in Wageningen ontwikkeld.

De nieuwbouw op Costerweg 65 bestaat uit drie panden met daarin 264 studenteneenheden met hoogwaardige faciliteiten, waar studenten zelfstandig of met elkaar wonen. De 144 zelfstandige studentenwoningen liggen in een gebouw van maximaal acht bouwlagen met lift.
In de 12 groepswoningen is ruimte voor 120 studentenkamers met collectieve woonkeuken, toilet en badkamer. Ook is er veel aandacht besteed aan de buitenruimte. De fietsenstalling is geheel uit het zicht, met op het dak een vlindertuin die samen met De Vlinderstichting is vormgegeven.

JM Totaalafdichtingen gaat voor Dura Vermeer de luchtafdichtingen verzorgen op dit project.

Lelystad-Zilvervoort

Zilverpoort - Lelystad

JM Totaalafdichtingen start voor Haase Bouw, op het project Zilverpoort. Dit appartementencomplex ligt op een steenworp afstand van het centrum van Lelystad en elk appartement heeft uitzicht over het park.

Het complex bestaat uit 35 luxe appartementen.

JM Totaalafdichtingen BV zal hier de kozijnaansluitingen luchtdicht afwerken.


Wagenweg Purmerend is een van de projecten van JM Totaalafdichtingen om hsb elementen luchtdicht af te werken

Wagenweg - Purmerend

In Purmerend wordt het gehele Wagenweggebied herontwikkeld; van verouderd bedrijventerrein naar levendige stadse woonbuurt. Bot Bouw ontwikkelt en realiseert hier 131 appartementen. De nieuwbouw omvat 26 sociale huurappartementen en 105 vrije sector huurappartementen.

JM Totaalafdichtingen verzorgd op dit project voor Gevelconcept, uit ’t Veld, de luchtafdichtingen. De aansluitingen van de HSB elementen en de gevelkozijnen zal JM Totaalafdichtingen BV luchtdicht maken met Griffon HBS-200 Liquid Rubber en Griffon HBS-200 FlexFoam.

Lariks - Amsterdam

Lariks is een woongebouw van Woonstichting De Key in de Houthaven. De Key realiseert in dit waterrijke deel van Amsterdam een woonconcept dat betaalbaar én comfortabel is: veilig, schoon en prettig wonen. Tegen een zeer betaalbare huur. Eind 2020 begint Hillen & Roosen met de bouw. De verwachting is dat Lariks eind 2022 voor een deel wordt opgeleverd en begin 2023 volledig. JM Totaalafdichtingen gaat voor dit project de luchtafdichtingen realiseren.
De houtnaam voor deze wijk is afgeleid van de handelsgeschiedenis met Scandinavië en Noordoost-Europa. Op deze plek in Amsterdam losten vroeger vrachtschepen hun boomstammen.

Willem-Alexander Hof Julianadorp is een van de projecten van jm totaalafdichtingen

Willem-Alexander Hof - Julianadorp

‘Koninklijk’ aan de kust: JM Totaalafdichtingen gaat voor Aannemingsbedrijf L. vd Wal & Zn BV werkzaamheden verrichten op het Project Willem-Alexander Hof, fase 4, in Julianadorp. Het dorp krijgt hiermee een nieuwe wijk, de woningen liggen tussen de bloembollenvelden, de duinen en het strand. Wij gaan de luchtafdichtingen verzorgen voor 30 woningen, dit geeft veel voordelen voor de toekomstige bewoners van deze woningen, zeker langs de zeekust!

 in Pijnacker project Tuindershof een van de projecten van jm totaalafdichtingen

Tuindershof - Pijnacker

Tuindershof is een nieuwe woonbuurt, ten zuidwesten van het centrum van Pijnacker. Er komen ruim 600 woningen, variërend van eengezinswoningen en appartementen, tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zowel koop als sociale huur. De variatie aan woningtypen maakt de wijk aantrekkelijk voor veel mensen. Het wordt een herkenbare wijk met dorpse architectuur, die gekenmerkt wordt door het gebruik van eerlijke, eenvoudige en natuurlijke materialen, vormen en kleuren. De openbare ruimte is het fundament van de wijk. De groene, duurzame inrichting nodigt uit tot ontmoeting en ontspanning en zorgt voor een gezonde leefomgeving. Voor Waal Bouw zal JM Totaalafdichtingen gaat beginnen een deel van deze woningen luchtdicht af te werken.

een van de projecten van jm totaalafdichtingen heerhugowaard de draai draaiwaard

Draaiwaard - Heerhugowaard

Heerhugowaard is een appartementengebouw rijker: Draaiwaard, in het hart van de nieuwe woonwijk De Draai. Hoorne Vastgoed ontwikkelde dit appartementengebouw met in totaal 31 appartementen. Op de begane grond, aan de voorkant van het gebouw, opent Vomar Voordeelmarkt een filiaal en aan de zijkant huisvesten straks een aantal winkels. Voor Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. zal JM Totaalafdichtingen BV het luchtdicht afwerken verzorgen van stel en bouwkundige elementen en het waterdicht afwerken van de HSB elementen, prefab balkons en de kozijn dorpels.
JM Totaalafdichtingen werkt door heel Nederland, maar het is toch altijd prettig om een keer zo dicht bij de basis aan het werk te zijn.

Amsterdam IJburg project Jonas luchtdicht afwerken

Jonas - Amsterdam IJburg

Op Amsterdam IJburg worden door Ballast Nedam 273 nieuwe appartementen gebouwd. JM Totaalafdichtingen gaat hier de luchtdicht afwerking doen. Dit betreft het project Jonas. Vanwaar deze naam? Het is geïnspireerd op ‘Jonas en de Walvis’; uit het verhaal zijn geborgenheid, veiligheid en huiselijkheid vertaald naar elementen in het ontwerp. 

 

 

 

 

Heerhugowaard Esdégé-Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal - Heerhugowaard

In de wijk De Draai in Heerhugowaard bouwt Kesselaar & Zn, in opdracht van Woonwaard, 16 zorgwoningen voor de cliënten van Esdégé-Reigersdaal. Naast de woningen wordt er een activiteitencentrum gerealiseerd bestaande uit diverse gezamenlijke voorzieningen, waaronder een ruime tuin en een waterwellness. Dit activiteitencentrum is opzichzelfstaand, maar ook binnendoor te bereiken. Cliënten die in de zorgwoningen verblijven kunnen, als dat nodig is, zelfs in hun bed naar het activiteitencentrum worden gebracht. Het duurzame gebouw wordt gasloos gebouwd en aangesloten op het warmtenet van HVC.
JM Totaalafdichtingen zal ook voor dit project de luchtafdichting verzorgen voor Kesselaar & Zn.

Bodegraven-Reeuwijk project voor de brug

Voor de Brug - Driebruggen

In Driebruggen, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en direct ‘voor de brug’ vindt u het nieuwbouwplan ‘Voor de Brug’. Een nieuwe wijk waarin plaats is voor iedereen.
In fase 2 gaat JM Totaalafdichtingen de luchtafdichting verzorgen voor Bolton Bouw. Deze fase bestaat uit 15 huurwoningen en 17 koopwoningen.

De Vries en Verburg Hyde park

Hyde park - Hoofddorp

In Hoofddorp bouwt De Vries en Verburg Hyde Park: 233 luxueuze appartementen in verschillende groottes met prachtige buitenruimtes. Opvallende architectuur en een fraaie binnentuin. De eerste contouren zijn al zichtbaar. De kelderbak voor dit project wordt door JM Totaalafdichtingen volledig waterdicht ingepakt.

een van de projecten van JM Totaalafdichtingen is Amsterdam Stadswerf Oostenburg voor van wijnen

Stadswerf Oostenburg - Amsterdam

Voor Van Wijnen heeft JM Totaalafdichtingen gebouwd op Stadswerf Oostenburg in Amsterdam. De gebouwen zijn allemaal gasloos. Ook voldoen zij aan de strengste eisen voor isolatie en luchtdichtheid. Op de locatie waar jarenlang dieselmotoren in elkaar werden gezet, is nu een nieuwe, duurzame woonwijk.

Utrecht Tuindorp Oost is een van de JM projecten opdrachtgever Lithos

Tuindorp-Oost - Utrecht

Luchtdicht afwerken is een van onze specialiteiten. Het project Tuindorp-Oost in Utrecht voor Lithos bouw & ontwikkeling is hier een mooi voorbeeld van. 
Dit project bestaat uit vier nieuwe gebouwen. Drie gebouwen met in totaal 172 levensloopbestendige appartementen. Een 4e gebouw met appartementen zijn bestemd voor mensen die afhankelijk zijn van zwaardere zorg.

Het grote huis in Voorschoten Vink Bouw een van de nieuwe projecten van jm totaalafdichtingen

Het Grote Huis - Voorschoten

Op Landgoed Duivenvoorde is het project Het Grote Huis in Voorschoten gestart voor opdrachtgever Vink Bouw. De kozijnen en HSB elementen van de 14 luxe appartementen worden luchtdicht gemaakt door onze medewerkers.

Slootdorpstraat-Amsterdam

Slootdorpstraat - Amsterdam

JM Totaalafdichtingen gaat de lucht afdichting realiseren voor een nieuwbouwproject aan de Slootdorpstraat in Amsterdam. De woningen en appartementen worden gebouwd door aannemer Van Wijnen in opdracht van woningcorporatie Stadgenoot.

project in Heerhugowaard zorgcomplex de rotonde

De Rotonde - Heerhugowaard

In Heerhugowaard wordt gebouwd aan zorgcentrum de Rotonde, dit complex bestaat uit 1 verzamelgebouw met hierin 24 studio’s. Naast de appartementen zijn er voorzieningen voor therapeutische dagbesteding, groepstrainingen, één op één vaktherapie en een grote sportzaal. Er zijn diverse centrale voorzieningen zoals een familiekamer, gezamenlijke huiskamers, keuken, wellness en kantoren/spreekkamers voor het zorgpersoneel.

JM Totaalafdichtingen heeft opdracht gekregen van Kesselaar & Zn om voor dit complex de luchtafdichtingen te verzorgen.

 

 

 

 

De Brink Beverwijk een van de nieuwe projecten voor JM Totaalafdichtingen voor opdrachtgever SBB

De Brink - Beverwijk

SBB Ontwikkelen en Bouwen (voorheen Smit’s Bouwbedrijf) ontwikkelt en bouwt op de Brink in Beverwijk een imposant bouwplan met 94 huurappartementen en parkeerplaatsen.
Dit binnenstedelijke gebied, nabij het Marlo-center, wordt de komende jaren getransformeerd tot een aantrekkelijke woonomgeving. 

Groen en duurzaam
Het wordt een gevarieerd groen bouwplan met een gemeenschappelijke binnentuin. De woningen variëren in oppervlakte van 50 tot circa 110 m². Het gebouw wordt gasloos gebouwd en krijgt een WKO installatie voor de warmte-energievoorziening.

JM Totaalafdichtingen verzorgt voor SBB op dit project de lucht- en waterafdichting voor de stelkozijnen en HSB elementen.

Project nieuwegein point of view

Point of View - Nieuwegein

In Nieuwegein bouwt Cordeel Nederland ‘’Point of View‘’, een modern woonconcept. De woontoren is een echte eyecatcher in het stadshart en huisvest 48 koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage. Ieder appartement heeft een ruime loggia, een terras of balkon met uitzicht.
JM Totaalafdichtingen verzorgt voor Cordeel Nederland de luchtafdichtingen voor deze appartementen.

JM Totaalafdichtingen project Nesselande in Rotterdam

Nesselande - Rotterdam

Op het project Nesselande, voor Van Omme & De Groot, in Rotterdam worden op dit moment door
JM Totaalafdichtingen BV meer dan 2000 hijsankers/verankeringspunten met betonmortel op kleur gebracht. Ook dit is JM Totaalafdichtingen!

 

luchtdicht afwerken door JM Totaalafdichtingen van het project High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord tussen het filmmuseum Eye en de NDSM werf

High End - Amsterdam

JM Totaalafdichtingen is in opdracht van Vink Bouw gestart met het luchtdicht afwerken van het project High End in Amsterdam-Noord, tussen het filmmuseum Eye en de NDSM werf. Het gebied op de Noordelijke IJ-oever transformeert naar een duurzaam en circulair gebied voor wonen en werken. JM Totaalafdichtingen BV werkt op diversen plekken in dit gebied mee aan deze transitie.
project Fruitweg in Den Haag door JM Totaalafdichtingen

Fruitweg - Den Haag

JM Totaalafdichtingen maakt, in opdracht voor VORM, de luchtafdichting aan het gebouw aan de Fruitweg 17 in Den Haag. Deze voormalige drukkerij van circa 11.500 m², in de kenmerkende stijl van de jaren ’50, wordt herontwikkeld naar een duurzaam en toekomstgericht kantoorpand.
 
 
Picaz Leidse Rijn project van JM Totaalafdichtingen

Picaz Leidsche Rijn - Utrecht

In het levendige Leidsche Rijn, Utrecht, wordt het appartementencomplex Picaz gebouwd. JM Totaalafdichtingen gaat de afdichtingen voor de gevel en de stelkozijnen realiseren voor het gehele appartementencomplex.
project q residence in amsterdam

Q Residences - Amsterdam

Voor dit project wordt het lucht afdichten van de algemene en commerciële ruimte én de appartementen verzorgd. Zo ook de waterkerende afdichting wordt gedaan. Het gaat om het gedeelte The High Rise van dit wooncomplex.

 

project slotvrouwe in heemskerk

Slotvrouwe - Heemskerk

De Slotvrouwe is klaar voor de toekomst. Alle appartementen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van warmtepompen voor de verwarming.

project De Overtoomse Loft amsterdam

Overtoomse loft – Amsterdam

Een uniek woonconcept met circa 80, deels flexibel in te delen, huur- en koopwoningen.

 

project nieuwbouw maassluis neerlandia

Neerlandia - Maassluis

Appartementengebouw Neerlandia omvat 76 luxe appartementen, een half-verdiepte parkeergarage en een binnenterrein achter het complex. Het gebouw wordt onder meer voorzien van een duurzame WKO-installatie op basis van bodemwarmte, groendaken en een aantal bomen op het dak.
Luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen.

project lapis lazuli heerhugowaard

Lapis Lazuli - Heerhugowaard

Verbonden aan het Stadsplein. Het gebouw bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex.
Luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen.

 

project amsterdam kavel 1N2

Kavel 1n2 - Amsterdam

De bouwlocatie ligt naast Station Noord, het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, en daarmee zeer centraal. Naast het grote volume brengt de logistiek een uitdaging met zich mee omdat de term ‘bouwen op een postzegel’ ook hier van toepassing is.
Luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen.

project zuidpunt amsterdam opdrachtgever Bam

Zuidpunt - Amsterdam

Het 16 bouwlagen tellende gebouw heeft o.a. een gemeenschappelijke privé binnentuin, deze vormt het hart van het complex en fungeert als een centrale en levendige ontmoetingsplek.
Luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen.

project amsterdam

Houthavens 4AB - Amsterdam

De Houthaven wordt autoluw in opzet. Dit betekent dat een aantal eilanden autovrij is en het aantal parkeerplekken in de openbare ruimte beperkt is. Bewoners parkeren op eigen terrein, ondergronds of inpandig.

project Nautique parkeergarage

Nautique Living – Amsterdam Noord

Holland Park Fase III is een ontwikkeling van Snippe Projecten en bestaat uit 358 vrijesector huur-appartementen met berging, 217 overdekte parkeerplaatsen.

De Eilanden Fase 1 en 2 Baanhoek - Sliedrecht

Baanhoek - Sliedrecht

Baanhoek-West heeft een dorps en duurzaam karakter. De wijk sluit dan ook helemaal aan bij de Sliedrechtse mentaliteit: gastvrij, hartelijk en betrokken. JM Totaalafdichtingen is verantwoordelijk voor het luchtdicht maken van de 42 woningen: 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Gentiaanbuurt Amsterdam

Gentiaanbuurt - Amsterdam

Renovatie, JM Totaalafdichtingen maakt alles luchtdicht van binnen uit. Deze blokken zijn in de jaren ’20 gebouwd en bestaan uit totaal 85 woningen, voornamelijk beneden woningen en dubbele bovenwoningen. Dit project, Gentiaanbuurt, ligt in Amsterdam-Noord.

Cruquius Binnenbocht - Amsterdam

Het project De Binnenbocht bestaat uit 156 woningen sociale huur, vrije huur en koopwoningen verdeeld over een drietal bouwblokken. Naast het aantal woningen worden er ook commerciële ruimtes gecreëerd (720 m²). Het project zal volledig bestaan uit nieuwbouw.
Werkzaamheden voor JM Totaalafdichtingen zijn: luchtdicht bouwen.

Cruquiusweg Amsterdam

Cruquiusweg - Amsterdam

Nieuwbouw van 149 appartementen aan de Cruquiusweg in Amsterdam. Het zal zonder aardgas worden aangelegd; de appartementen krijgen een individuele warmtepomp en op de daken komen zonnepanelen. De appartementen worden verdeeld over 3 gebouwen.

Wij verzorgen het luchtdicht bouwen.

Cruquiuswerf - Amsterdam

Cruquiuswerf - Amsterdam

Het project Cruquiuswerf omvat urban apartments, townhouses en penthouses, commerciële ruimten en een stallingsgarage en voldoet daarmee aan de woonwensen van een breed publiek. De fraaie ligging van het plan met water rondom zorgt ervoor dat bijna alle bewoners straks genieten van uitzicht op de kade en het water.
Werkzaamheden voor JM Totaalafdichtingen bedragen: luchtdicht en kelder afdichting.

Overhoeks Blok A - Amsterdam

Het project Overhoeks ligt in Amsterdam Noord aan het IJ, tegenover Amsterdam CS, vlakbij EYE Filmmuseum en de ADAM toren. Dit blok bestaat uit een ondergrondse (1-laagse) parkeerkelder met daarop een woongebouw (huur en koop).

Voor de water- en luchtafdichting is JM Totaalafdichtingen verantwoordelijk.