Bennebroekerweg 93b | 1435 CH Rijsenhout
0226724120

Waterdicht bouwen

Waterdicht bouwen

waterdicht bouwen bij een kelder door JM Totaalafdichtingen

Waterdicht bouwen voor kelderafdichting of een waterdichte laag bij parkeergarages, betonnen zwembad of andere ondergrondse betonconstructies. Ervaren specialisten in bouwen, om het water te keren.

JM Totaalafdichtingen medewerker aan het werk in de bouw

Voorkom waterschade

Waterdicht bouwen om kelders af te dichten of andere ondergrondse ruimtes te weren tegen water en vocht. JM Totaalafdichtingen BV werkt aan kelderafdichting en gebruikt daarvoor aan de buitenzijde hoogwaardige rubbercoating. Maak de kelder waterdicht en beperk het risico op betonschade tot een minimum.

Waterdichte laag voor waterkering

We creƫren door waterdicht te bouwen een water- en vochtwerende laag, die we ondergronds aanbrengen. Vooral interessant aan het water of op het water, waar u voor voldoende waterkering zal moeten zorgen. De waterdichte laag voorkomt of vertraagt onderhoud en eventuele schade.

JM Totaalafdichtingen BV bouwt waterdichte kelders. De door ons aangebrachte vochtwerende laag voorkomt dat er ongewenst water of vocht binnendringt in kelders, parkeergarages en andere betonnen constructies.

Barraseal of Liquid Rubber

We maken gebruik van twee producten tijdens de bouw:

  • Barraseal van PCI
  • Liquid Rubber o.a. Griffon

Beiden bewezen geschikt om bijvoorbeeld kelders waterdicht te maken of een waterdichte laag aan te brengen in parkeergarages of andere (ondergrondse) betonnen ruimtes.

Luchtdicht

Een woning of bedrijfspand luchtdicht laten bouwen? Lees meer >

WATERDICHT laten BOUWEN?

JM Totaalafdichtingen BV bellen!