Bennebroekerweg 93b | 1435 CH Rijsenhout
0226724120

Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen

luchtdicht bouwen door JM Totaalafdichtingen

Luchtdicht bouwen is een noodzaak geworden. Weg met ongewenste kieren en naden, op naar beheersbare ventilatie. Een passief gebouw, voor een energiezuinige keuze. De basis voor duurzaamheid, met beton en metaal dat bovendien beter bestand is tegen erosie en corrosie. En bijkomend voordeel: u kunt binnen rekenen op een veel betere luchtkwaliteit.

JM Totaalafdichtingen medewerker in de bouw, luchtdicht bouwen

Voorkom warmteverlies

Dankzij het luchtdicht laten bouwen gaat er in een passief gebouw geen warmte verloren door kieren en lekken. Om energiezuinig te bouwen, voor een directe besparing op de energiekosten en een reductie van de CO2-uitstoot.

Bouwen volgens BENG-eisen

Waar de afgelopen jaren gebouwd werd volgens EPC-normen, gelden per 1 januari 2021 de BENG-eisen. BENG = Bijna Energie Neutraal Gebouw. Een andere manier van bouwen en berekenen. Luchtdicht en energieneutraal bouwen zijn de norm geworden. Als aannemer heeft u meer uitdagingen op uw bordje, die van luchtdicht bouwen nemen wij van u over. Compleet.

Luchtdicht laten bouwen = beheersbaar ventileren

Door luchtdicht te bouwen creëren we een ‘passief gebouw’. Het is een van de belangrijkste pijlers bij het energiezuinig bouwen. Voor een uitstekende luchtkwaliteit en een lager energieverbruik. Een belangrijke innovatie binnen zowel de nieuwbouw als de renovatiebranche.

Energiezuinig bouwen

JM Totaalafdichtingen BV maakt voor de luchtdicht bouw gebruik van Liquid Rubber, van Griffon. Een product dat zich heeft bewezen als de energiezuinige keuze, waarmee we een passief gebouw creëren zonder kieren of naden. Alle warmte blijft behouden. Een groot voordeel van dit duurzame product is dat het altijd buiten verwerkt kan worden, ongeacht de weersomstandigheden.

Waterdicht bouwen

JM Totaalafdichtingen BV is ook sterk in waterdicht bouwen. Lees meer >

LUCHTDICHT laten BOUWEN?

JM Totaalafdichtingen BV bellen!